in , , ,

Sjedeći tjedan ‘Petak na Gorice’ u pomalo drugačijem izdanju – uvertira u Advent u Gorici

Sljedećeg petka, dan prije svečanog otvorenja Adventa u Gorici, očekuje nas još jedna “runda” manifestacije koja je u kratkom roku, te u svojoj pilot verziji, postala jedna od omiljenih velikogoričkih manifestacija! U petak, 01. prosinca, na već poznatoj lokaciji – u Parku Plemenite općine turopoljske ponovno ćete, od jutarnjih do popodnevnih sati, moći posjetiti Petek na Gorice.

Manifestacija, uz već uobičajeni dio programa – ART i MLJAC plac, održat će se na već poznatoj lokaciji, pored muzeja Turopolja , a očekuje se i dobra vremenska prognoza, stoga će izlagači i posjetitelji moći neometano uživati u odličnoj atmosferi, koja svakog mjeseca okuplja sve više posjetitelja.

“Zagrijavanje” za Advent

Petek na Gorice u prosincu bit će ujedno svojevrsna uvertira u bogat program koji vas očekuje povodom Adventa u Gorici, pa će tako brojni izlagači tematiku ponude svojih proizvoda prilagoditi blagdanskoj atmosferi. U ponudi ćete moći pronaći adventske vijence, predivne ukrase za bor, savršene božićne poklone, a naravno, sve će popratiti i domaća i ukusna hrana i piće.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović