in

Solidni vikend-nastupi velikogoričkih maratonaca

Devčiću za dlaku izmakla bronca

U nedjelju, 18. travnja u Zagrebu je održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske na 10.000 m i hodanju na stazi gdje je nastupio član Maraton kluba Velika Gorica Berislav Devčić.

U subotu i nedjelju, 17. i 18. travnja na Medvednici kod Snježne kraljice je također održano  pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u super sprint i sprint kros duatlonu gdje je nastupio Bruno Škrinjarić.

Na brzom hodanju na 10.000 m Berislav Devčić je s vremenom od 59:46,0 zauzeo 4. mjesto te ga je malo dijelilo od bronce.

Bruno Škrinjarić je nastupio na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u super sprint i sprint kros duatlonu, utrkama objedinjenim pod nazivom Green devil, koje je održano na zagrebačkom Sljemenu. Priroda se odlučila malo našaliti, tako da je za sredinu travnja pripremila prave zimske uvjete na samom vrhu Medvednice – snijeg, mraz, blato, bljuzga, hladnoća… Sve u svemu, prava zimska idila, ali ujedno i “točno ono što se traži” od neke “kros” discipline.

No, Bruno se odlično snašao i pod ovim uvjetima te se plasirao na 6. mjesto u ukupnom poretku te kao drugoplasirani u dobnoj kategoriji M30.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija