in ,

Sportskoj ribolovnoj udruzi Odra Velika Gorica na poklon vozilo koje će im biti od velike važnosti

Ježevo foto V'GRADU

Vršitelj dužnosti gradonačelnika Krešimir Ačkar predao je vozilo Sportskoj ribolovnoj udruzi Odra Velika Gorica na jezeru Ježevo, u mjestu Novo Čiče.

Ježevo foto V'GRADU

Poklon, u vidu vozila, koji je uručen udruzi služiti će za mnoge aktivnosti, također je važno naglasiti kako će se otvoriti čak dva nova radna mjesta-Ribočuvar.

Naime predsjednik udruge gospodin Ognjen Cahun naglasio je kako im je ribočuvarska služba najbitnija stavka, ista će obilaziti terene te uz prekršaje u ribolovnom sportu također voditi računa i o zaštiti okoliša. Ribočuvarska služba bit će zadužena provjeravati, odnosno sprječavati one koji stvaraju divlje deponije ili barem obavijestiti nadležne službe kako bi se deponiji što prije uklonili. Zaključak je onda kako će ovo vozilo uvelike olakšati sve aktivnosti koje sada mogu krenuti u realizaciju.

Ježevo foto V'GRADU

Vršitelj dužnosti gradonačelnika Krešimir Ačkar istaknuo je kako ovom gestom žele zahvaliti udruzi, koja broji čak 800 članova, na njihovom djelovanju u vidu brige za okoliš i jezero te općenito angažmana do sada, točnije neprestanom trudu za očuvanje okoliša, svemu onome što nam je majka priroda podarila.

Ježevo foto V'GRADU

Više o svemu možete pogledati u video prilogu.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic