in ,

Stožer izvijestio o broju novooboljelih, a od danas i svi učenici ponovno u školskim klupama

Na području Zagrebačke županije zabilježeno 22 nova slučaja zaraze koronavirusom

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do ponedjeljka 10.5.2021. do 10:00 sati evidentirane su 28872 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 27326 osoba, a 73 osobe su preminule. Trenutno su aktivna 1473 slučaja.

U odnosu na podatke od jučer oboljele su 22 osobe (gradovi – 3 Samobor, 1 Zaprešić, 2 Jastrebarsko, 7 Velika Gorica, 2 Dugo Selo, 1 Vrbovec, 2 Sveti Ivan Zelina, općine – 1 Brdovec, 2 Brckovljani, 1 Rugvica), a ozdravilo je 290 osoba.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

NOVO: od ponedjeljka 10. svibnja svi učenici osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija nastavu pohađaju uživo u školama (model A).

Odluka o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija dostupna je ovdje.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija

FENIX Psić polomljenih nogica i neodoljivog osmijeha koji još uvijek čega na svoj zauvijek dom

Zbog radova u Lukavcu privremena regulacija prometa