in ,

STRABAG SE ŠIRI Još jedan pogon vrijedan 10 milijuna eura otvoren u Donjoj Lomnici u sklopu postojeće baze

Na nešto više od dvije tisuće kvadrata, u sklopu asfaltne baze u Donjoj Lomnici, STRABAG kao jedna od vodećih građevinskih tvrtki u Hrvatskoj otvorio je novu poslovno – pogonsku zgradu i dodatno se pozicionirao u okolici Zagreba i Zagrebačkoj županiji.

Zgrada je izgrađena u neposrednoj blizini asfaltne baze koja je u pogon puštena u svibnju 2020. godine i deveta je baza koju STRABAG ima u Hrvatskoj. Riječ je o ukupnoj investiciji od gotovo 10 milijuna eura.

U zgradi je pored uredskih prostora za zaposlenike smješten centralni laboratorij za kontrolu kvalitete betona, asfalta i ostalih materijala koji se koriste u gradnji te centralna radionica za popravak i održavanje građevinskih strojeva.

-Otvaranjem nove poslovne zgrade završili smo strateški projekt koji će svakako olakšati i unaprijediti svakodnevno poslovanje kompanije, koja kontinuirano radi na nizu ključnih infrastrukturnih i najzahtjevnijih građevinskih pothvata u Hrvatskoj. Ulaganja poput ovog u asfaltnu bazu i popratne zgrade i pogone te zapošljavanje novih ljudi i širenje proizvodnje, vidimo kao logičan korak rasta i razvoja kompanije- rekao je povodom otvorenja zgrade u Donjoj Lomnici direktor Strabaga, Veljko Nižetić.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

-2 Points
Upvote Downvote

Napisao Redakcija