in ,

VIDOE/FOTO Sv.Lucija sa slatkišima, vatromet…sve to i još puno toga popratili smo u našoj Velikoj Gorici povodom dana grada

Dan grada Velike Gorice na Sv.Luciju, zaštitinicu Turopolja…

Svetu Luciju slavimo 13.prosinca, a to je ujedno i dan kada Velika Gorica obilježava svoj dan, odnosno dan grada Velike Gorice. 

 

Popratili smo predivan sadržaj te prošetali s prof. Marijom Patrlj OŠ Nikole Hribara, obučenoj u Sv.Luciju i njezino dvoje malih pomagač kako bi svoj prisutnoj djeci podijelili slatkiše i lijepe sličice Sv.Lucije, inače zaštitnice Turopolja.

Dok smo šetali i razgovarali o zanimljivim, lijepim, predivnim i poučnim pričama o Sv.Luciji, iznenadio nas je jednako tako lijep vatromet na nebu iznad grada, a danas je upaljena i treća adventska svijeća u gradu.

Puno smo naučili o Sv.Luciji uz prof. Mariju, a tako i čuli puno lijepih, ohrabrujućih i motivirajućih riječi. Zahvaljujući tomu možemo zaključiti kako je bez obzira na teška vremena bitno pronaći ono dobro, jer kako nam i sama Marija kaže, “Dobro uvijek pobjeđuje!”

Pogledajte predivan program, poslušajte poučne priče, motivirajuće riječi te vesele mališane kao pomagače Sv.Luciji, ali i one koji su veselo gurali svoje ručice u vrećicu sa slatkišima.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic