in ,

Sve bliže velikom cilju! Za Doriana iz Kuča prikupljeno oko 190 tisuća kuna

Foto: Privatna arhiva

Lijepe vijesti pristižu jutros iz Humanitarne udruge Buvljakuše koje su, s ogromnom zahvalom, obavijestile javnost kako je za malenog Doriana Pucekovića iz Kuča prikupljeno gotovo 190 tisuća kuna. Uz sav trud i napor, kako svih sudionika koji su se uključili u organizaciju zaista brojnih humanitarnih akcija, tako i vas Velikogoričana, sve su bliže cilju da za malenog Doriana prikupe iznos od 280 tisuća kuna kojim će se mališanu osigurati adekvatni lift s vanjske strane kuće u kojoj stanuje.

-S ponosom i zadovoljstvom možemo objaviti da je trenutno stanje računa veće od 189 tisuća kuna. Kada sjednu uplate od aukcije hoodica bit će to i preko 190 tisuća kuna! Bravo i jedno veliko hvala svima koji ste pomogli da dostignemo ovu cifru, poručuju Buvljakuše.

Uz Gastro turopolja, aukciju Alpasovih majica, prodaju adventskih vijenaca, donacija od dijela prihoda velikog koncerta benda Zakona Šutnje, Buvljakuše najavljuju i akciju prodaje Božićnih kolača, koja traje od 21. do 23. prosinca.

-Kao i uvijek znate da imamo najfinije domaće kolače koje prave vrijedne ruke naših OPG- ovaca, volontera, slastčara, a ako bilo tko od vas ima želju da se prodruži ovoj akciji i sam ispeče koji kolačić i ispuni svoje srce toplinom i ljubavlju, javite nam se, poručuju Buvljakuše čije aktivnosti možete aktivno pratiti putem njihove Facebook stranice.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović