in ,

Sveti Nikola stiže i u Kosnicu!

Sveti Nikola će u Kosnicu donijeti čak 200 poklon paketa

Udruga Turopoljska tradicija u suradnji sa zagrebačkom Županijom i ove godine organizira dolazak Svetog Nikole za naše najmlađe mještane!

Nažalost zbog epidemioloških mjera ove godine neće biti predstave koje smo predhodnih godina organizirali, ali smo ipak radili na dolasku Svetog Nikole, kako bi Sveti Nikola podsjetio i naše najmlađe mještane.

-U nedjelju, 5.12.2021. godine u 15. sati, okupit ćemo djecu sa područja našeg Mjesnog Odbora na nogometno igralište te ih podijeliti u više grupa kako bi se pridržavali epidemioloških mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite, pišu nam u priopćenju.

Sveti Nikola i Krampus stići će konjskom kočijom na nogometno igralište te će na taj način podijeliti prigodne poklon pakete, izjavili su iz udruge.

Čak 200 poklon paketa za ovu prigodu donirala nam je zagrebačka Županija zahvaljujući prijatelju udruge gospodinu Goranu Miličeviću te prijatelju Kosnice dožupanu zagrebačke Županije gospodinu Ervinu Kolarcu, koji je i ovom gestom dokazao da je bio i ostao veliki prijatelj nas kosničana.

Do sada imamo upisano oko 170. djece no upisi još uvijek traju. Pozivamo roditelje koji do sada nisu izvršili upis svoje djece da to još uvijek mogu učiniti do 4.12.2021.godine u MB-Trgovini u Velikoj Kosnici, izjavili su iz udruge.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu