in ,

Tijekom vikenda porast broja prometnih nesreća, čak tri s ozlijeđenim osobama

Arhiva/MUP

Tijekom vikenda, od 8. do 11. srpnja, na području policijske postaje Velika Gorica provedena je akcija „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“ prilikom koje je utvrđen nešto manji broj prekršaja u odnosu na prethodni vikend.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola kažnjeno je šest vozača, dok je zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa kažnjeno dvoje vozača. Također je utvrđeno četiri ostala prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 12 prometnih prekršaja.

 

Vikend rekorder zaustavljen u Gradićima

U nedjelju, 10. srpnja, u 04.20 sati, policija je zaustavila 22-godišnjaka koji je, u Gradićkoj ulici u Gradićima.

-Na raskrižju sa Ulicom kralja Tomislava sudjelovao je u prometnoj nesreći, sa materijalnom štetom, gdje je postupanjem utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,58 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Isti je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te će redovnim putem biti izdan Prekršajni nalog, navode iz policije.

Za napomenuti je da se u vrijeme provođenja akcije dogodila jedna prometna nesreće s materijalnom štetom, a u ostalo vrijeme vikenda dogodile su se još četiri prometne nesreće od kojih su u tri nesreće ozlijeđene osobe.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović