in ,

‘Večera za 5 na selu’ stigla u Veliku Goricu

Facebook RTL

Ovotjedni RTL-ov kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’ mogao bi vam biti posebno zanimljiv jer su kandidati naši Velikogoričani!

Kako najavljuju iz RTL-a pet velikogoričkih kandidata nastojat će svojim specijalitetima oduševiti konkurenciju i tako osvojiti titulu najboljeg domaćina u svom kraju, a ujedno i predstaviti tradiciju i delikatese Turopolja.

Goran Kraljević dolazi iz mjesta Gornji Čehi, po struci je elektrostrojarski tehničar, no trenutačno radi u trgovini koja se bavi veleprodajom voća i povrća, a stiže i Jadranka Bedeković iz mjesta Velika Kosnica je prava tradicionalna i seoska žena te domaćica koja se bavi poljoprivredom na svom OPG-u. Silvio Stefanović dolazi iz Velike Gorice, po struci je elektrotehničar, no trenutačno radi u osiguranju, a tu je i umirovljenica Ines Rodin Pereza dolazi iz Zagreba, no posjeduje vikendicu u Donjem Dragonošcu, gdje će pripremati svoju ‘Večeru za 5 na selu’. Za kraj tjedna nam stiže Ružica Begović koja dolazi iz mjesta Črnkovec te radi kao spremačica, navode iz RTL-a.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily