in

Turistički vodič, animator, konobar- unaprijedite svoje znanje i vještine u turizmu na još jednom predavanju velikogoričke razvojne agencije

Predavanje će se održati u srijedu, 30. lipnja

Velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA, u sklopu projekta NESET, poziva na set predavanja vezanih za validaciju vlastitih vještina vezanih za turizam na kojima će polaznici naučiti kako sami procijeniti svoja znanja i vještine potrebne za obavljanje poslova u turizmu i to za zanimanja: turistički vodič, radnik na recepciji, konobar, animator u rekreaciji, sportu, kulturi.

Predavanje će biti organizirano u tri faze: predavanje za sve polaznike, rad u grupama (po zanimanjima) te individualni razgovor o samo-procjeni.

Predavanje za sve polaznike održat će se 30. lipnja od 14 do 17 sati u Centru za posjetitelje, Velika Gorica (TZVG), a ostala predavanja će biti dogovorena sa zainteresiranim polaznicima vezano za zainteresiranost po zanimanjima.

“Cilj projekta je pružanje transnacionalne podrške mladima u turizmu, stvaranje uvjeta za zapošljavanje i poduzetništvo u raznim oblicima turizma, osobito u alternativnim oblicima koji ne uključuju masovni turizam na moru ili na skijalištima. Isto tako je u pripremi inovativna Platforma elektroničke podrške s materijalima za učenje, inovativni internacionalni portal za zapošljavanje za mlade u turizmu te podrška za poduzetnike u turizmu”, poručili su organizatori za Turističku zajednicu Velika Gorica.

Po završetku predavanja polaznici će dobiti Uvjerenje o pohađanju izdano od strane organizatora – VARNA Chamber of Commerce and Industry (Trgovačka i industrijska komora u Varni) i VE-GO-RA-e.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija

U Velikoj Gorici jedan novooboljeli, ujedno i jedini u županiji

Tena Martinec dvostruka prvakinja Hrvatske