in , , , , ,

LoveLove

U Hayat grill&bar-u uživajte u Večeri tradicije uz promotivne cijene, gastronomske delicije i odličnu glazbu

Hrana je možda jedina univerzalna stvar koja zaista ima moć spojiti sve nacije, moto je kojim se vodi novootvoreno mjesto u gradu. Da je potpuno nevažno iz koje kulture dolaze i da, apsolutno svugdje na svijetu, ljudi obožavaju zajedno uživati u hrani, jako su dobro svjesni djelatnici Hayat grill&bar-a koji samo za vas, ovu subotu, 18. lipnja, uz vrhunsku gastronomsku ponudu pripremaju i posebne ponude.
Uz prigodnu večer tradicije, posluživat će se iznimno ukusna i, kako se već da naslutiti, prava tradicionalna hrana, čiju kvalitetu je teško pronaći bilo gdje.
Pileći ražnjići, grillano povrće, sočna i ukusna lepinja, gurmanski hamburger ili pak zapečeni grah, sve to, ali i mnogo toga još, pronaći ćete na jelovniku Hayat grill&bar-a. No ono što je posebno jest da su samo za vas pripremili i promotivne cijene, pa se tako na svaku narudžbu tradicionalnih jela dobiva 15% popusta.
Sigurni smo kako ste već sada pomalo u razmišljanjima što bi se moglo prigristi, a ono zbog čega ćete sigurno doći u Ulicu Nikole Tesle 70, jest Modum band koji je od 18 sati zadužen za vrhunsku atmosferu i dobru zabavu dugo u noć! 
Sve informacije i rezervacije mogu se dogovoriti putem broja 091 6186 846, putem kojeg se vrše i narudžbe i besplatne dostave, ili javljanjem na Facebook stranicu restorana.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu