in

U prometnoj nesreći na A3 smrtno stradala osoba

Između čvorova Kosnica i Jakuševec u smjeru Bregane vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine

Foto: Kim Giseok/Redakcija

Rano jutros oko 5.15 sati na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Jakuševec došlo je do prometne nesreće u kojoj je uslijed sudara osobnog automobila i ralice smrtno stradala jedna osoba.

Očevid je u tijeku, a promet obilaznicom teče usporeno desnom prometnom trakom uz policijsku regulaciju.

Također, još jedna prometna nesreća dogodila se na zagrebačkom području pred naplatnom postajom Zagreb-istok u smjeru Bregane. 

U 5.40 sati osobni automobila naletio je na betonsku prepreku ispred naplatne kućice. Četiri osobe su prevezene u bolnicu, a kvalifikacija ozljeda za sada nije poznata.

HAK upozorava vozače na uvjete na cesti

Podsjetimo, zbog pogoršanja vremenskih uvjeta jučer je gotovo u cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj otežan promet te se zbog velikih količina snijega otežano prometuje kroz Liku i Gorski kotar. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Za sve skupine vozila otvorene su autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, objavio je HAK. Zbog snijega i leda za sav promet također je zatvorena državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan i županijske ceste ŽC5217 Dobroselo-Mazin-Bruvno i ŽC5199 Sušanj-Štirovača.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote

Napisao vgradu