in ,

U proteklih tjedan dana čak nekoliko krađa: Otuđili bicikle i romobil

U odnosu ne prethodna razdoblja, Policijska postala Velika Gorica ovog tjedna broji nešto veći broj krađa

Ilustracija

U proteklih tjedan dana, odnosno od 4. do 10. rujna, na području Policijske postaje Velika Gorica zabilježeno je čak tri krađe, od kojih se dvije odnose na krađu bicikala, a jedna na krađu električnog romobila marke Xiaomi.

U policiji su naglasili kako električni romobili s vremenom postaju dio svakidašnje uporabe, kao što su to i bicikli, zbog čega su redovito na meti lopova.

Sve krađe su se dogodile na otvorenim prostorima- jedna ispred gradske dvorane, druga ispred gradskog bazena u Ulici Stjepana Tomaševića, te posljednja ispred OŠ Eugena Kumičića.

Sve krađe dogodile su se u jutarnjim satima, a kako navode iz policije, sve prijave zaprimljene su od strane roditelja što znači da su u ovim krađama oštećena isključivo djeca.

Sveukupna nastala materijalna šteta, dakle zbrojem svih triju krađa, procjenjuje se na oko osam tisuća kuna jer je svako od vozila u vrijednosti većoj od dvije tisuće kuna.

Nažalost, kako se ovakvi slučajevi ne bi događali, ponovno se apelira na sve vozače bicikala i romobila da dobro osiguraju i zavežu svoja vozila na za to prikladna mjesta.

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily

Najava turopoljskog amaterskog nogometnog vikenda

FOTO Održan Hrvatski olimpijski dan: Nastupile Cheerleading Vegasice, hrvači i maratonci