in ,

Nakon vikenda manji broj zaraženih, a na snazi i strože epidemiološke mjere

Također, većina školaraca pohađa nastavu od doma

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljelo je 47 osoba (gradovi – 4 Samobor, 3 Sveta Nedelja, 11 Jastrebarsko, 11 Velika Gorica, 2 Ivanić-Grad, 3 Dugo Selo, 3 Vrbovec, 1 Sveti Ivan Zelina, općine – 2 Brdovec, 3 Bistra, 2 Pušća, 1 Stupnik, 1 Krašić), a ozdravile su 253 osobe.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do ponedjeljka, 12.4.2021. do 10:00 sati evidentirano je 23464 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 22011 osoba, a 73 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 1380 slučaja.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

NOVO: Od 12. travnja niži razredi osnovnih škola i završni razredi srednjih škola nastavu prate uživo, ostali online, više o tome saznajte ovdje. Također, od 12. travnja na snazi su nužne epidemiološke mjere za Zagrebačku županiju, a više o tome saznajte ovdje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija