in , ,

Ulaznice za POU Velika Gorica od sada i na webshopu!

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica ide ukorak s digitalizacijom kako bi unaprijedilo poslovanje, a ujedno svojim korisnicima olakšalo i ubrzalo korištenje pojedinih usluga. Uvelo je tako polivalentnu digitalnu platformu Mojekarte za podršku promocije, marketinga i upravljanja prodaje svih vrsta ulaznica, artikala i usluga, zahvaljujući kojoj je moguća istovremena prodaja ulaznica na blagajni i online putem stranice pouvg.hr.

S internetskom prodajom uvedene su print@home ulaznice te digitalne e-ulaznice koje se elektronički validiraju na ulazu u dvoranu. Virtualno prodajno mjesto radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Za sada je moguća online prodaja svih vrsta ulaznica za kazališne predstave i filmske projekcije, a u budućnosti će na taj način biti omogućeno i plaćanje radionica (za djecu i odrasle), instrukcija te knjiga i časopisa.

Zbog epidemioloških mjera, ulaznice za Dvoranu Gorica se trenutno prodaju prema fiksnom rasporedu sjedenja (44 mjesta) u paketima od 1, 2 ili 3 ulaznice, s propisanim fizičkim razmakom. Kino ulaznice idu u online prodaju tri dana prije projekcije novih filmova, a kazališne sedam dana prije predstave. Online rezervacije nisu moguće, a tijekom epidemioloških mjera nisu moguće niti na blagajni. Za događanja u Dvorani Galženica ulaznice se prodaju nenumerirane te se korisnici raspoređuju po dolasku, na licu mjesta.

Nova pravila i nove pogodnosti uvedene su i za Gorica+ program vjernosti

Svim postojećim korisnicima Gorice+ bit će omogućeno daljnje korištenje programa vjernosti, a njihovi bodovi bit će konvertirani prema zahtjevima novog sustava.

Svakom korisniku Gorice+ prati se ostvareni kumulativni promet u određenom razdoblju te mu program određuje pogodnost (popust) koji može koristiti tijekom sljedeće kupnje na blagajni ili prilikom online kupovine. Ukupan promet (potrošnja) se bilježi tijekom plaćanja kino i kazališnih ulaznica te radionica za djecu i odrasle, kao i za kupovinu knjiga i časopisa. Popust se koristi na ukupan iznos računa, a koristiti se može za sve navedene proizvode/usluge.

– Molimo korisnike Gorica+ programa vjernosti za razumijevanje u slučaju eventualnih poteškoća prilikom korištenja Gorica+ kratice zbog digitalnog prijenosa podatak koji je u tijeku, stoji na stranici POU.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu