in

Uređeno više od pola kilometra prometnice u Lazini Čičkoj

Najavljeni su daljni projekti u ovom naselju

U naselju Lazina Čička uređena je prometnica.

Asfaltirana je cesta u duljini 550 m i širine 3,5 m, izrađene su bankine i postavljena vertikalna signalizacija. Investitor je Grad Velika Gorica, a gradonačelnik Krešimir Ačkar rekao je da je ovo odgovor na inicijativu Mjesnog odbora:

“ Zahvaljujemo im na predanome i entuzijastičnome radu za svoje mjesto. Rješavamo cestu koju su ovdje građani dugo očekivali. Nisu je dosada imali, kao što znate, ovdje je bio šodrani put. Vrijednost radova je gotovo 40 tisuća eura. Ono što želim odmah reći svim ovim građanima koji će osjetiti benefite ove komunalne infrastructure da im zahvaljujem na strpljivosti što su čekali toliko dugo ovaj projekt.

Što se same Lazine tiče, ne stajemo s ovim.  Mogu već sada najaviti da ćemo krenuti i u nova asfaltiranja u ovome naselju. Cesta koja vodi od mostića prema Črnkovcu, dužine preko 1.200 metara, koja je korištena ne samo od strane građana Lazine Čičke, nego i Črnkovca i okolnih naselja, će također ići već ove godine u rekonstrukciju, a ostalo prema mogućnostima. Naravno, dat ćemo sve od sebe da i sve ostale ceste koji su u potrebi i sve one probleme koje Mjesni odbor ukaže probamo što prije i na što adekvataniji način riješiti.”

Predsjednik Mjesnog odbora Lazina Čička Zoran Zetić zahvalio je gradonačelniku i Gradu što su uslišili njihove molbe:

“Nakon 40 godina koliko mještani čekaju ovu cestu da se asfaltira, napokon je gotova. Gradonačelnik je najavio da će biti još projekata u našem selu. Mi se toplo nadamo da ćemo uspjeti sve završiti tijekom ove godine što smo planirali. Sada čemi vidjeti kakve će biti mogućnosti Grada.”

Zetić je na kraju još jednom zahvalio gradonačelniku što je reagirao na inicijativu Mjesnog odbora.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Stjepan