in , ,

VEGORA istražuje, koliko podupiremo naše lokalce, kupujemo li njihove proizvode?

Ispunite anketu koja ukazuje na stanje prehrambenog sustava u Velikoj Gorici

Razvojna agencija VEGORA Inventivna rješenja sudjeluju projektu CITIES 2030, sufinanciranog iz EU programa Horizon 2020.

-Ovim putem želimo zahvaliti Turističkoj zajednice VG koja je omogućila da se sklopu Gastro Turopolja” održpredavanje vezano za povezivanje lokalnih proizvođpotrošprema modelu Solidarne razmjene, a što je prvi event sklopu LAB-koji je kreiran cilju unaprjeđenja lokalnog prehrambenog sustava Velike Gorice. Predavanje je vodio g. Robert Hadžinačkonzultant za ruralni razvoj direktor Udruge OPG-Hrvatske, poručuju iz VEGORA-e. 

Posebnu zahvalnost iskazuju Velikogoričanima na velikom interesu broju anketa koje su ispunili za projekt Cities2030 jer je isti od velike važnosti za cjelokupnu zajednicu. obzirom da smo svi prisutni prehrambenom sustavu na razne načine, svima nam je interesu da isti godinama unaprjeđujemo.

Ovaj projekt se bavi upravo tim aktivnostima idućdvije godine. Inputi građana proizvođa, naravno svih ostalih dionika s područja Grada i Županije  važna su karika daljnjoj organizaciji projekta projektnih aktivnosti.

pripremi su radionice vezane za poslovanje proizvođa, predavanja vezana za inovacije poljoprivredi, edukaciju građanstva najvažnije od svega, povezivanje lokalnih proizvođpotroša, te uspostavu održivih kratkih lanaca opskrbe hranom. Lokalna kupovina, održivost prehrambenog sustava, kratki lanci opskrbe, inovacije, istraživanja pogledu mjera politika – to su sve aktivnosti kojima se ovom projektu bavi Velika Gorica LAB kao jedan od mnogih projektu koji se provodi 17 zemalja diljem Europe.

-U svrhu daljnjih aktivnosti unaprjeđenja našeg sustava, molimo vas ispunjavanje ankete nižju slobodno proslijedite svim našim Velikogoričanima, poručuju iz agencije, a anketa je u nastavku. 

Anketa stanja prehrambenog sustava Velikoj Gorici

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote

Napisao vgradu