in

Velika Gorica danas bez novooboljelih

Na području Zagrebačke-županije nakon vikenda znatno manji broj zabilježenih novih slučajeva zarazom.

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije je tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a ozdravila je 81 osoba. Na području Velike Gorice nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze Covidom-19.

U odnosu na podatke od jučer oboljele su 3 osobe (gradovi – 1 Sveta Nedelja, 1 Jastrebarsko, 1 Vrbovec), ozdravila je 81 osoba, a preminule su dvije osobe s područja Dugog Sela (7. siječnja i 11. siječnja 2021.).

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do ponedjeljka, 8.2.2021. do 10:00 sati evidentirano je 19353 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječeno je 18887 osoba, a 66 osoba je preminulo. Trenutno je aktivno 400 slučajeva.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Odluka o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija je dostupna ovdje.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović