in ,

Velike Gorica: Trenutno grad s najviše novozaraženih na području županije

Na području Zagrebačke županije u posljednja 24h zabilježeno je 227 novih slučajeva zaraze korona virusom, a 38 osoba je preminulo. Trenutno su aktivna 3742 slučaja dok je izliječeno 6544 osobe.

Na području Velike Gorice u posljednja 24h zabilježen je 61 novi slučaj novozaraženih, trenutno grad s najvećom brojkom u županiji.

Gradovi:

15 Samobor, 8 Sveta Nedelja, 17 Zaprešić, 14 Jastrebarsko, 20 Ivanić-Grad, 7 Dugo Selo, 9 Vrbovec, 5 Sveti Ivan Zelina,

Općine:

6 Brdovec, 6 Bistra, 3 Jakovlje, 1 Luka, 1 Klinča Sela, 2 Stupnik, 4 Pisarovina, 3 Krašić, 2 Orle, 1 Kravarsko, 5 Kloštar Ivanić, 14 Križ, 1 Rugvica, 12 Dubrava, 8 Rakovec, 2 Farkaševac),  a 3 su osobe preminule u Vrbovcu  u razdoblju od 10 do 13.studenoga ove godine.

 

Samoizolacija je propisana učenicima 9 razreda osnovnih škola i učenicima 3 razreda srednjih škola.

NOVO: Od 30. studenoga do 24. prosinca 2020. godine, zbog trenutne epidemiološke situacije, u srednjim školama na području Zagrebačke županije nastava će se održavati online. Više o tome saznajte ovdje.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic