in

Veterinarska stanica Velika Gorica objavila dirljivu i ohrabrujuću objavu

Apeliraju na vlasnike ljubimaca kako u svakoj situaciji treba ostati smiren kao što su to učinili presretni vlasnici malog Bonija

Veterinarska stanica Velika Gorica raznježila je velik broj svojih pratitelja na Instagramu objavivši fotografiju malog borca, lovnog terijera Bonija. Naime, nakon što je Bonija na prometnicama Velike Gorice udario automobil vlasnici su  brzo reagirali i prevezli ga u veterinarsku stanicu kako bi spasili život malenom ljubimcu.

Iako su na prvu ruku fotografije iznimno uznemirujuće, iz stanice su poručili kako je maleni dobro te su ovim putem htjeli poslati poruku svim vlasnicima ljubimaca, ali i onima koji ih pronađu ozlijeđene na prometnicama, kako u svim situacijama treba ostati smiren i brzo reagirati.

-Kako ovakvi nesretni događaj ne bi završio tragično potrebno je ostati priseban, što je Bonijevim vlasnicima i uspjelo pa su ga vrlo brzo doveli u našu ambulantu. Uslijedila je borba za život te niz operacija nakon kojih je ovaj neustrašivi borac izišao kao pobjednik, a sve nas učinio sretnim i ponosnima! Sretno Boni, želimo ti još puno veselih i sigurnih avantura koje ovako hrabri psi velika srca zaslužuju, napisali su na svojim društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Veterinarska stanica VG (@veterinarska_stanicavg)

-Lovni terijeri su poznati po svojoj hrabrosti i upornosti, a to ponosno dokazuje i Boni, jedan od najhrabrijih! Nakon što ga je zadesila nesreća pod naletom kotača silne brzine Boni se nije predao. Hrabro se borio za život i ni u jednom trenutku nije posustajao, tako to rade najveći, dodalo je sretno osoblje nakon što su uspjeli spasiti Bonija.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija