in ,

VG Legacy u akciji za malenog Nou: Uz “Noin kaputić” do sretnog djetinjstva

Malenom Noi hitno je potrebno liječenje u Švicarskoj kako bi mu se izliječila rijetka bolest

Foto VG Legacy

VG Legacy humanitarci na području Velike Gorice već duže vrijeme aktivno rade i, uz pomoć građana, ostvaruju hvale vrijedna dijela. Sada su pokrenuli još jednu akciju koja rijetko koga može ostaviti ravnodušnim.

Novom humanitarnom akcijom “Noin kaputić” cilj je skupiti sredstva za malenog dječačića Nou kojemu hitno treba liječenje oka u Švicarskoj. Naime, mališan boluje od Morbus Coats sindroma i jedini je takav slučaj u Hrvatskoj, a zbog toga je izgubio vid na jedno oko.

Operacijom koja bi mu bila osigurana u Švicarskoj, Noi bi bio osiguran vid barem još dvadesetak godina bez da mu se za to mora osigurati proteza.

Foto VG Legacy

Početni iznos za predujam i sam odlazak na liječenje je oko sto tisuća kuna, a provodi se u četiri faze, te će na koncu ukupan trošak biti oko 300 tisuća kuna, a mališa bi na liječenje trebao otići već 26. listopada zbog čega bi bilo i više no poželjno da pozitivan ishod ove akcije dobije raketni pogon!

-Velika nam je hitnost da do 26.10. skupimo početni iznos kako bi Noa započeo liječenje dok je još u četvrtoj fazi bolesti i dok je liječenje moguće. Molim vas da donirate u okvirima svojih mogućnosti, da sherate, da zamolite svoje prijatelje da doniraju i sheraju, poručuje ekipa iz VG Legacya, a zamolili su i sve firme i obrte, posebice s goričkog područja, da doniraju i pomognu Noi u sretnom djetinjstvu.

Humanitana akcija pokrenuta je od strane roditelja te prijavljena u Ured državne uprave Zagrebačke zupanije a žiro račun otvoren je na Noino ime, a sredstva će se prikupljati i na 20. Gastru Turopolja, koji će se održati 16. listopada, gdje će imati štand s hranom i kolačima, a podršku su dobili i od Ivane Belošević koja će pripremati štrukle, Nenada Novosela, koji će od svojih uplaćenih članarina u teretanu, odvojiti dio i za liječenje malenog Noe, ali i mnogih drugih još.

 

Comments

Leave a Reply

3 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily

Dječji vrtić Žirek proslavio je svoj 10. rođendan!

U subotu derbi turopoljskih trećeligaša Kurilovca i Lukavca