in

VG Legacy u subotu prikuplja donacije za obitelji u potrebi

Sve potrepštine možete donijeti u dvoranu OŠ Eugena Kvaternika

Već poznata ekipa VG legacy brzo je reagirala na sve veći broj potrebe za pomoći obitelji s velikogoričkog područja. Ove subote, 13. veljače, u dvorani OŠ Eugena Kvaternika organizirali su prikupljanje namirnica i potrepština.

-Pošto nam se javlja sve više obitelji s našeg područja koje su u teškoj životnoj situaciji te im nedostaje hrane i higijenskih potrepština, odlučili smo ove subote 13. veljače, u sportskoj dvorani škole Eugen Kvaternik prikupljati donacije kako bismo im olakšali ovaj težak period. Akcija je najavljena u brzini jer ovakve situacije ne mogu čekati. Molim vas sve da se odazovete i pomognete nam opskrbiti za sada prvih 10 obitelji, objavila je Dalija Zubek na svojem Facebook profilu.

Pomažemo obitelj sa šestero djece koji su se našli u teškoj životnoj situaciji, a prema prvotnom popisu prikuplja se sljedeće:

– konzerviranu hranu
– brašno
– šećer
– tjesteninu
– ulje
– slatkiše za djecu
– higijenske potrepštine

Donacije građani mogu donijeti od 8:00 do 17:00 sati, a istog dana bit će dostavljene na adrese potrebitih.

– Molimo volontere s prijevozom da se jave ako mogu pomoći oko dostave. U subotu vas tamo očekuje VG Legacy ekipa, svi oni divni ljudi koji su vam već poznati od akcije zbrinjavanja potresom pogođenih područja. Molim vas da sherate i da dođete u subotu s kojom sitnicom, rekla je Dalija.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović