in ,

VIDEO Baka Ankica napokon dobila dugo očekivani novi (topli) dom

Od danas baka živi sretniji i sigurniji život, a sve zahvaljujući velikim srcima i donacijama građana i VG Legacyja

Dugotrajna humanitarna akcija kojom su se prikupljala sredstva za novi kontejner 86-godišnjoj baki Ankici napokon prilaze kraju. U Dragotini, blizu Gline, baki je dopremljen novi kontejner za koji su se prethodnog vikenda održali završni radovi, točnije betoniranje temelja te postavljane cijevi za struju, vodu, kanalizaciju i ostalo, kako bi se novi i topliji dom, kada napokon stigne, mogao samo priključiti i postaviti.

-Zbog tehničkih razloga, kontejner je došao prije zvaničnog useljenja a već jučer je super ekipa iz Jurma Monta obavila vodoinstalaterske radove/priključke i postala dio Legacyja, rekli su iz VG Legacyja, a danas smo i samostalno posjetili baku koja nije skrivala oduševljenje i radost.

Vrijedna ekipa VG Legacyja u akciju za baku Ankicu uključena je, zajedno s građanima, više od mjesec dana, a zahvaljujući donacijama prikupili su više od 30 tisuća kuna. Osim za kontejner, prikupljali su sredstva za osnovne potrepštine novog doma te pomagala kao što su stolac za tuširanje s obzirom na to da baka ne može stajati bez pomoći štaka.

Osim akcije za baku, VG Legacy aktivno radi još od prošle godine kada su prvobitno počeli prikupljati novac za prijenosni EKG Hitne pomoći u Velikoj Gorici, no nakon potresa pomoć su usmjerili svima pogođenima u potresu.

Sve radove koje je vrijedna ekipa poduzela na kontejneru, a i zahvalne riječi emotivne bake Ankice pogledajte u našem videu:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović