in ,

VIDEO: “Druga strana” Astrologije

Matej je zaljubljenik u astrologiju još od malih nogu

Screen Youtube V'gradu

Velika Gorica možda je za neke od vas mali grad, ali sigurno broji zanimljive ljude, a jedan od njih je Matej Meštrović.

 

Mateja smo ugostili u našem studiju, njegova ljubav prema astrologiji nije samo “horoskop”, kao što većina nas na to prvo i pomisli. Ono što Matej povezuje, točnije njegove teze i teorije, svakako su bile zanimljive, usuditi ćemo se reći i logične 🙂

Njegova životna priča još više je proširila njegove vidike te ga navela na razne promjene i odluke, spoznaje i još mnogo toga, ali tu temu nismo puno “dirali” jer čuvamo ju za slijedeće skorašnje druženje. Matej će naime u našoj emisiji “Mistične priče” s nama podijeliti puno više detalja, a za početak upoznajte ga kroz našu emisiju koju vam ovdje donosimo 🙂

Comments

Leave a Reply
  1. Super tema,odlično izlaganje,a posebno me zaintrigiralo što netko ovako mlad razmišlja na ovaj način i posjeduje ovako fenomenalnu osobnost.Svaka čast Matej i samo naprijed!

  2. Odlična tema i super izlaganje..posebno me zaintrigiralo što netko ovako mlad razmišlja na ovakav način i posjeduje tako fascinatnu osobnost.Svaka čast Matej,samo naprijed,ne odustaj od onoga što te privlači i u što vjeruješ!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic