in ,

FOTO/VIDEO GKM vas poziva da ‘ostavite svoj trag’

Do 18 sati vas čekaju na Tuđmancu uz brojne zanimljive aktivnosti

Povodom Svjetskog dana umjetnosti ekipa iz Goričkog kluba mladih postavila je na Tuđmancu nekoliko ‘veselih’ štandova na kojima su posložene različite aktivnosti.

Tim povodom posjetili smo mlade GKM-ovce i sami se uvjerili u kreativni sadržaj kojeg su stavili na raspolaganje. Tako na jednom, šarenom, štandu Velikogoričani mogu sudjelovati u izradi umjetničkih djela i, kako piše na štandu, ‘ostaviti svoj trag’, točnije ostaviti svoj otisak ruke na velikom platnu od kojih će jedan svoj ‘dom’ pronaći u prostoru Goričkog kluba mladih, a drugo platno će otići u ‘ruke’ Grada Velike Gorice koji je ujedno jedan od osnivača Goričkog kluba mladih.

 

Na drugom štandu nalazi se glazbeni kutak za one koji se više pronalaze u glazbi nego u slikanju. U glazbenom kutku, kako su ga nazvali, djeca mogu probati električni instrument sa zanimljivim zvukovima koji je, između ostalog, ponajviše privukao pažnju onih najmlađih.

Voditeljica kluba Sara rekla nam je kako je do sada već velik odaziv te kako je velik broj roditelja, uz jutarnje ispijanje kave, rado ostavio djecu na likovnim radionicama koje su pripremili. Ekipa iz GKM-a i dalje vas čeka u parku dr. Franje Tuđmana sve do 18 sati, a time vas pozivaju i da iskoristite sunčan dan i posjetite ih na spomenutoj lokaciji. Više o cijelom događaju pogledajte u našem videu:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović