in , ,

VIDEO Krešimir Ačkar predstavio provedene aktivnosti u protekla četiri mjeseca otkako je v.d. gradonačelnika

Osvrnuo se i na planove koje tek treba realizirati

U zgradi Gradske uprave v.d. gradonačelnika Grada Velike Gorice Krešimir Ačkar podnio je izvješće velikogoričkoj javnosti o svim provedenim aktivnostima u protekla četiri mjeseca, koliko obnaša dužnost gradonačelnika.

Kao samo neke od provedenih aktivnosti naveo je financiranje sakralnih objekata koji su oštećeni u razornom potresu, potpora građanima čiji su objekti dobili crvene naljepnice nakon pregleda objekta od strane statičara, dogovor s predsjednikom FINE u svezi donacija u iznosu od milijun kuna za izgradnju nove škole u Dubrancu, razne suradnje s brojnim ministarstvima te izvođenju radova u dogovoru.

Osvrnuo se i na jučerašnji događaj kojim je ugostio je ministricu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Natašu Tramišak koja je tim povodom uručila četiri ugovora iz mehanizama teritorijalnih ulaganja na području Zagrebačke županije ukupne vrijednosti 47 milijuna kuna, od kojih je  21 milijun kuna dodijeljeno Gradu Velikoj Gorici za projekt Poduzetničkog inkubatora.

Također, Ačkar je naveo sve lokacije na kojima su provedeni radovi i asfaltiranje ulica, kako u sklopu projekta Aglomeracija, tako i kao zasebni radovi na obnovi.

Najavio je i druge brojne lokacije na kojima je asfaltiranje tek u planu. Osim uređenja infrastrukture u tijeku su i radovi na izgradnji novih vrtića, a sve druge provedene i najavljene aktivnosti pogledate u videu:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote

Napisao Redakcija