in ,

VIDEO: Mistične priče s Nikolom Pejakom

Sigurno ste nekada čuli neku mističnu priču, legendu, možda se i uplašili od činjenice da ne postoji neko “logično” objašnjenje za mistiku o kojoj ste slušali kao dijete i slično.

Neke situacije jednostavno ne možemo uvijek objasniti, al’ zar stvarno i moramo, postoje točke u životu od kojih ne možemo dalje, a na nama je onda hoćemo li u to povjerovati ili ne.

Ugostili smo Nikolu Pejaka, inače sakupljača usmenih predaja, još kao mali slušao je razne mistične priče od članova svoje obitelji, kasnije kroz život počeo je malo više istraživati te se odlučio biti od onih koji će nastaviti usmenu predaju kako se iste ne bi izgubile u ovo novo “realno doba”.

Možda smo u životu postali samo malo previše “materijalizirani” sa svime, da se tako izrazimo, nekada nije bilo toliko “sramotno”, “ludo”, podijeliti neko neobjašnjivo iskustvo, kao što je to danas, mislimo da ćete se složiti 🙂

U našoj emisiji “Mistične priče”, donosimo vam puno toga zanimljivoga, a s Nikolom se družimo još od prve snimljene emisije koja je bila početkom siječnja. Imamo dobar plan pa zajedno s njim zadnja dva mjeseca sakupljamo još zanimljivih priča, ali s terena, naravno nećemo vam točno otkriti o čemu se radi 🙂, možemo vam samo reći kako su priče zanimljive i to od ljudi koji su također mistiku prihvatili kao takvu, a uskoro ćete imati priliku sve to i pogledati.  Do tada, ostanite nam zainteresirani, a nakon ovog videa sigurni smo kako i hoćete.

Uživajte i sjetite se kako “lebdimo” u svemiru milijarde godina, u jednoj “šarenoj kugli”, nije li to već dovoljno čudesno, pokušajte na taj način pratiti naše “Mistične priče” i zasigurno ćete uživati bez puno “logičnih istraživanja” u vašim glavama :-)…Također je bilo toliko zanimljivo kako su Nikola i Irina zaboravili na vrijeme, za njih su čak “nestale” i kamere…Ali sada je stvarno dosta pisanja :-), kliknite na video i prepustite se mistici 🙂

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic