in ,

FOTO/VIDEO Otvorena nova rekreativna pumptrack staza u Velikoj Gorici

Staza je već postala jedna od glavnih atrakcija za mlade u Velikoj Gorici

Iako je rekreativna staza još prije par tjedana dovršena s izgradnjom, danas su radovi i službeno završeni povodom čega je održano svečano otvaranje pumptrack staze u Velikoj Gorici.
Upravo ovaj poligon prvi je najveći pumptrack u Hrvatskoj, a u Europi je na trećem mjestu. Otvorenju staze, koja je već postala jedna od većih atrakcija za djecu i mlade u našem gradu, nazočio je i v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.
Tim povodom najavio je gradnju skateboard staze te kako planiraju i uređenje cijelog tog prostora u veliki poligon za bicikle, rolanje, skateboard, romobile i mnogo toga još.
-Ovaj projekt je pun pogodak i svaki dan pogled na ovu stazu pokazuje na djecu koja od ranog jutra do kasno navečer čekaju u redu na svoju priliku da se provozaju stazom, rekao nam je Ačkar.
Također, pozvao je na dodatan oprez s obzirom na to da se radi o poprilično izazovnoj i zahtjevnoj stazi te ne bi bilo loše prilikom rekreacije imati na sebi zaštitnu opremu kako bi se smanjio rizik od ozljeda tijekom aktivnosti. ‘Opreza nikad dosta’, zaključio je v.d. gradonačelnika Velike Gorice, a više pogledajte u videu:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović