in , ,

VIDEO Velikogoričanin Ivan Bekavac Mostov kandidat za gradonačelnika

Foto: Igor Đuran

Velikogorički ogranak Mosta nezavisnih lista predstavio je ispred Muzeja Turopolja, prigodno ‘5 do 12’ svog kandidata za gradonačelnika.

Riječ je o Ivanu Bekavcu, istaknutom liječniku specijalistu anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, inače član Savjeta Mosta za zdravstvo. Bekavac se odlučio pridružiti liječnicima u borbi protiv epidemije, stoga se stavio na raspolaganje Covid bolnici u Dubravi.

– Gorica je za mene grad brojnih neiskorištenih mogućnosti, gospodarskih, infrastrukturnih i ljudskih potencijala. Nažalost, Proračunom koji je donijela Gradska uprava, nije se našlo shodnim prenamijeniti novac za naše poduzetnike koji su se našli u krizi uzrokovanom epidemiološkom situacijom, on je tek prepisan od prošle godine. Oni kao da žive neki paralelni svijet, a mi to ne podržavamo. Želimo ravnomjerno i pravilno raspolaganje javnim novcem, vodstvo koje zna slušati, poručio je između ostalog Bekavac.

Podršku Mostovu kandidatu došlo je dati više udruga, inicijativa i stranaka, a što poručuju poslušajte u video prijenosu:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija