in

VIDEO VG Legacy u još jednoj humanitarnoj akciji u zamjenu za donaciju dijeli fine paketiće

Ispred Cluba 100 dijelili su uskrsnu pincu, ukusni gin, suvenire i aromatične sapunčiće

Nakon što je VG Legacy zahvaljujući mnogobrojnim građanima i njihovim donacijama prikupio novčana sredstva kojima će 86-godišnjoj baki Ankici osigurati novi dom, odlučili su da humanitarnoj akciji tu neće biti kraj. Naime, kako bi bakici osigurali još ljepši i bolji život ponovno prikupljaju donacije kojima će joj kupiti novo posuđe, posteljinu i ostale predmete potrebne za normalan i ugodan život.
Ispred Cluba 100 u Velikoj Gorici dijelili su ukusne delicije, pića i suvenire u zamjenu za donaciju, a predmete za prodaju osigurali su im brojni donatori s područja Velike Gorice.
-Novac od akcije također upućujemo prema baki Ankici, opremiti ćemo kontejner sa posuđem, posteljinom i svime što će joj trebati da se lijepo useli u svoj novi dom. Početak radova kod bake Ankice planiramo za 10.04. no o tome detaljno tijekom idućeg tjedna, dodali su iz VG Legacyja.
Uz pridržavanje epidemioloških mjera i uz dobru volju građani su se počeli uključivati u akciju, a osnivačica humanitarne akcije Dalija Zubek dodala je kako baka Ankica još uvijek raspolaže starim i potrganim stvarima koje je uspjela spasiti nakon potresa zbog čega su i odlučili priskrbiti joj nove stvari za sretan život, a sve možete pogledati u našem videu:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović