in ,

Vuković brončana u Zagrebu

Posljednjeg kolovoškog vikenda, u subotu i nedjelju, 29. i 30. održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniorke u Zagrebu. U subotu, 29. kolovoza su također održane i utrke Bistranka na 5 km u Gornjoj Bistri i Grawe noćni maraton na zagrebačkom Bundeku.

Prvog dana natjecanja na Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke nastupile su Nina Vuković i Anja Petračić. Nina je nastupila na utrci od 400 m te s vremenom od 57,73 zauzela ukupno 3. mjesto. Anja je nastupila na utrci 3000 m sa zaprekama gdje je ostvarila plasman od 14:56,57 i ukupno 6. mjesto. Iste su predstavnice nastupile i drugog dana natjecanja, gdje su obje nastupile na utrci od 800 m. Nina je ovu dionicu istrčala za 2:20,30 čime je zauzela ukupno brončanu poziciju, dok je Anja utrku istrčala za 2:52,88 i popela se na 8. mjesto.

U subotu, 29. kolovoza u Gornjoj Bistri održana je 5. Bistranka, utrka na 5 kilometara. Sudjelovala je i Severina Prpa, koja je u ženskoj konkurenciji zauzela ukupno 6. mjesto. U odnosu na Slavonsku trku prije tjedan dana, poboljšala je rezultat pa je sad otrčala 5 km za 25:55, što joj je i novi osobni rekord.

U subotu je također održan i Grawe noćni maraton, sa startom i ciljem na zagrebačkom Bundeku. Od članova Maraton kluba Velika Gorica nastupila je Vedrana Janjić na utrci od 3/4 maratona te zabilježila prolazno vrijeme 3:06:34. U ukupnom poretku kod žena je završila na 9. Mjestu, a u kategoriji Ž40 na 2. mjestu.

Treninzi u Atletskoj školi Maraton kluba se nastavljaju, a do novog natjecanja pozivaju djecu i njihove roditelje da im se pridruže svakog radnog dana od 19 sati na sjevernoj tribini ŠRC-a Velika Gorica. Više informacija o aktivnostima i programima kluba možete pronaći na web stranicama kluba.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu