in , ,

ZMAJLOVIĆ Želimo da središte Zagrebačke županije bude Velika Gorica!

Mihael Zmajlović kandidat je za župana

https://vgradu.hr/wp-content/uploads/2021/02/1-4.jpg

Član Skupštine Zagrebačke županije, predsjednik županijske organizacije SDP-a Zagrebačke županije i član Predsjedništva SDP-a Hrvatske te bivši gradonačelnik Jastrebarskog i ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović predstavio je kandidaturu za župana Zagrebačke županije.

Predstavljanje kandidature održano je na platou Hotela International u Zagrebu, i to ne slučajno, istaknuo je Zmajlović:

„Na kraju smo jednog 20-godišnjeg razdoblja vlasti i modela upravljanja koji je Zagrebačku županiju učinio bezidejnom, neprepoznatljivom i nezanimljivom i samim stanovnicima. Imam znanje, iskustvo, motivaciju, emociju za stvaranje moderne, efikasne i poštene Županije. Imao sam i dosad sreće i čast služiti građanima i kao gradonačelnik Jastrebarskog i kao ministar zaštite okoliša i prirode. Hrabrost da pokrenem nove stvari i ponos na ono što sam ostavio iza sebe, moja su najveća motivacija da se borim za novu, drugačiju Županiju u vremenu koje je pred nama.”

Želimo da središte Županije bude u Velikoj Gorici kao najvećem gradu u županiji i na taj način županiju približiti građanima. Županija kakvu ja vidim je moderna, efikasna i poštena i treba ju voditi energično i pametno te biti uvijek usmjeren ka razvoju i viziji, naglasio je Zmajlović.

Kandidaturu Mihaela Zmajlovića podržao je i predsjednik SDP-a Peđa Grbin: „Mihael je odličan kandidat za župana jer ima iskustvo u javnoj vlasti i iza sebe odlične rezultate. Dobro poznaje situaciju u Zagrebačkoj županiji, razumije potrebe stanovnika i ima snagu provesti potrebne promjene. SDP želi graditi bolju Hrvatsku, a to možemo jedino tako da gradimo bolju lokalnu i regionalnu vlast. U Zagrebačkoj županiji, nažalost, vlada stranka čije je vodstvo zagrizlo u klijentelizam i korupciju. Mi ćemo se protiv toga boriti odlučno i ustrajno jer naš konačni cilj je stvoriti sretnije, poštenije i solidarnije društvo.”, rekao je Peđa Grbin.

Podršku Zmajloviću svojim su prisustvom pružili i Zvonimir Novosel, gradonačelnik grada Jastrebarskog i Denis Kralj, gradonačelnik grada Vrbovca, Alen Prelec, načelnik Brdovca, Željko Filipović, načelnik Općine Kloštar Ivanić,  Sanja Iveković Horvat, zamjenica gradonačelnika Samobora, aktualna zamjenica župana Nadica Žužakte te brojni drugi dužnosnici SDP-a Zagrebačke županije. Potvrdili su da ih posljednjih godina vlast u Županiji nedovoljno prati u smislu inovativnih i pametnih rješenja koje oni sami promoviraju u svojim lokalnim sredinama te da bi s mladim, novim županom kakav je Zmajlović Županija sigurno dobila novi, neophodan vjetar u leđa.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija