in ,

Županija sufinanciranjem potpomaže vatrogasce DVD-a Turopolje

Vatrogasci su dobili novo vitlo za izvlačenje i spašavanje

DVD Turopolje

Zagrebačka županija ponovno potpomaže vatrogasce s područja Velike Gorice i okolice, a ovog puta, uz pomoć Županije vatrogasci DVD-a Turopolje dobili su dodatnu opremu za vozilo kako bi lakše vozilom izvlačili i spašavali u intervencijama.

Kupnja je sufinancirana od strane Zagrebačke županije putem Javnog poziva za financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2022. godini.

-Cilj projekta je povećanje operativne sposobnosti našeg društva, odnosno kvalitetnije i sigurnije obavljanje naše vatrogasne djelatnosti. Prije svega tehničke vatrogasne intervencije, poručuju turopoljski vatrogasci.

Vatrogasci su nabavkom dobili Warn vitlo VR EVO 12S 12V koje je namijenjeno za manja i srednja 4×4 vozila/terenska vozila (off road).

-Vrhunsko vitlo Warn VR EVO je dovoljno snažno i sposobno za savladavanje svih prepreka, naprednog dizajna. Maksimalne vučne sile 5.443kg. Ovo vitlo je namijenjeno za manja i srednja vozila do max ukupne težine 3500-3600kg, za teže i ekstremnije uvjete do max 2700kg težine. Pouzdano i izdržljivo za dugogodišnju upotrebu u najtežim uvjetima. IP68 vodootporna konstrukcija s pouzdanim Albright kontaktorom, pojašnjavaju iz DVD-a Turopolje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily