in , ,

Forum mladih SDP-a podiže svijest obilježavanjem Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a

Forum mladih SDP

Forum mladih SDP-a Velike Gorice tradicionalnom akcijom obilježio je jučer, 1. prosinca Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Tom prilikom forumaši su mladima svojeg grada podijelili prezervative te informativne i edukativne letke s najbitnijim informacijama o problematici ove opasne i smrtonosne bolesti.

Forum mladih SDP

Mlade treba upozoriti i osvijestiti o HIV virusu koji se najčešće prenosi nezaštićenim spolnim odnosom, ali i potaknuti na pravovremena testiranja kako bi se maksimalno zaštili te spriječili njezino širenje. Želja je nas forumaša potaknuti mlade da budu odgovorni prema sebi i svojem tijelu, jer o njemu isključivo odlučuju sami! Cijelo priopćenje Foruma mladih SDP-a prenosimo u cijelosti u nastavku:

Žao nam je što se i Savjet mladih Velike Gorice na čiji rad smo se nedavno osvrnuli nije proaktivno uključio u obilježavanje ovog dana kao dana svjesnosti odgovornog seksualnog ponašanja, jer između ostalog to bi trebala biti i njihova uloga.

Forum mladih SDP

Mladima su se u podjeli edukativnog materijala pridružili Ivana Mlinar i Branimir Mikšić, predsjednica i tajnik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica.

Forum mladih Hrvatske obilježava današnji dan diljem Hrvatske i iznimno smo zadovoljni reakcijom mladih na našu akciju te se nadamo da će ove spolne bolesti biti što manje.

Forum mladih SDP

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu