in , , ,

Dinamo na Maksimiru slavio u okršaju protiv Gorice

U 21. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige (HNL), Dinamo Zagreb je ostvario važnu pobjedu nad Goricom, pobijedivši s 2-0 na svom terenu u Maksimiru. Ova pobjeda Dinamu donosi dragocjene bodove u trci za vrh ljestvice, smanjujući zaostatak za drugoplasiranim Hajdukom na svega dva boda, uz utakmicu manje.

Golove za Dinamo postigli su Martin Baturina i Dario Špikić, u 33. i 73. minuti susreta, pokazujući učinkovitost i snagu napada Dinama. Zapisao bi Dinamo možda i veću pobjedu da nije bilo izvanredne obrane vratara Gorice, Ivana Banića, koji je zabilježio čak 13 obrana.

Iako je Dinamo dominirao u posjedu lopte od samog početka, Gorica je pružila solidan otpor, posebno u prvom poluvremenu, gdje su “Modri” imali teškoća u probijanju obrane. Povećanje prednosti za Dinamo u prvom poluvremenu spriječio je Banić svojim obranama, a Gorica je imala nekoliko prilika za kontranapade koje nisu uspjele rezultirati golom.

Ovaj susret potvrđuje Dinamovu odlučnost da nastavi borbu za naslov prvaka, dok Gorica nastavlja tražiti načine za preokret u sezoni nakon četiri uzastopna poraza i šest kola bez pobjede.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?