in ,

NEVJEROJATNO Na groblju uhvaćena kradljivica lampiona i cvijeća, a ako je nešto ukrala vama, možete to dobiti nazad

Na fotografijama iz policije možete utvrditi jesu li materijali vaši, ukoliko nedostaju na spomenicima

Jutros smo u policiji izviješteni o jednom tipu krađe koji i nije toliko uobičajen, a ako i je, do sada nije često da se počinitelja i uspije uhvatiti na mjestu događaja. Naime, 28. travnja, policija je između 11 i 13 sati na Gradskom groblju u Velikoj Gorici uočila gospođu, koja je 72. godište i dolazi s područja Rugvice, kako odnosi vrećice pune cvjetnih aranžmana i plastičnog materijala koje je pronašla na groblju.

Naravno, po zaustavljanju gospođe utvrđeno je kako je riječ o ukradenom materijalu, zbog čega je sav materijal, lampioni, cvijeće i ostalo, gospođi oduzet, a ona je pritom i privedena.

Policija navodi da je sav materijal koji je gospođa ukrala predan Upravi groblja pa se ovim putem pozivaju građani da, ako su primijetili da je unazad desetak dana nešto otuđeno s groblja njihovih bližnjih, se jave Upravu groblja i zatraže svoje aranžmane, lampione i slično.

Također, ako je vrijednost veća od 1000 kuna policija poziva da se jave i Policijskoj postaji Velika Gorica kako bi od njih bile zaprimljene kaznene prijave protiv gospođe koja je počinila kazneno djelo.

-Ukoliko je vrijednost i manja od tisuću kuna, građani se svejedno mogu obratiti policiji i bit će im ustupljeni osobni podaci počiniteljice te će sami moći podnositi tužbe protiv navedene osobe, dodaju iz policije.

Aranžmane pogledajte na sljedećim fotografijama iz policije:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović