in

3. NL Centar: Turopoljski trećeligaši jesen završili porazima

Kurilovec zaglibio u Petrinji, Lukavec bez šansi protiv HAŠK-a

Napokon su i klubovi 3. NL Centar došli do zadnjeg jesenskog kola, 17. po redu, koje se igralo po hladnom vremenu i mokrim i blatnjavim terenima, osim naravno kod onih klubova koji igraju na umjetnoj travi. Zbog loših uvjeta na terenima utakmice Ravnice – Karlovac 1919 i Gaj Mače – Vrapče odgođene su za proljeće. A kako su i gdje igrali turopoljski trećeligaši Kurilovec i Lukavec?

Kurilovec je svoj jesenski put završio u Petrinji, kod Mladosti. I u tome i nije baš bio uspješan, jer je Mladost slavila sa 4:1. Već na samom početku, u 6. minuti, domaćin dolazi u vodstvo koje povećava u 29. minuti pogotkom nakon udarca iz kornera i loše intervencije vratara Lalića. Nakon sat vremena igre bilo je i 3:0 za domaćina, da bi u 68. minuti Matoš iz kaznenog udarca smanjio rezultat, kojeg opet povećavaju domaćini u 75. minuti na konačnih 4:1 za Mladost.

Na kraju jesenskog dijela prvenstva Kurilovec na 10. mjestu na tablici predvodi drugu polovicu klubova 3. NL Centar, a u 17 odigranih kola postigli su svega 5 pobjeda, odigrali 4 susreta bez pobjednika i doživjeli čak 8 poraza, od čega 3 na svom terenu na SRC Udarnik u Kurilovcu…

KURILOVEC : Lalić, Grdenić, Šarić, Bakula (od 77. Alili), Crnov, Pezo (od 58. Pušić), Matoš, Kušec, Stojaković (od 58. Ivković), Završki (C), Ćosić. Trener : Senad Harambašić.

Strijelac za Kurilovec: Matoš (68 – KU)

Treneri Lukavca Slaven Batovanja i Kurilovca Senad Harambašić nakon utakmice 2. kola Lukavec – Kurilovec. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Drugi turopoljski trećeligaš Lukavec gostovao je kod HAŠK-a, ekipe koja se bori za opstanak u ligi. Bez Marijana Grdenića u postavi, na kraju su poraženi sa 3:1, a jedini strijelac za Lukavec bio je Ante Banić u sudačkoj nadoknadi vremena.

Prvi dio sezone Lukavec je završio na 12. poziciji sa 18 osvojenih bodova. U svojim su utakmicama postigli 5 pobjeda, odigrali 3 susreta bez pobjednika i 9 puta bili poraženi, od čega 4 puta kod kuće. Strijelci su postigli 18 pogodaka, dok je obrana kapitulirala 27 puta. S obzirom na dužinu klupe, ozljede i kartone koji su pratili Lukavec tijekom prvenstva, prema signalima iz uprave kluba čini se da su u klubu zadovoljni učinjenim, ali isto tako odlučni u proljeće krenuti kako kažu, jači nego ikad!

LUKAVEC: Anić, Vidaković (od 67. Valentinčić), Ostojić, Žuljević, Marko Grdenić (C), Turkalj, Humeljak, Sedlaček, Banić, Krpan, Cimeša (od 74. Bogadi).

Strijelac za Lukavec: Banić (90+1)

Rezultati odigranih utakmica 17. kola 3. NL Centar:

Mladost (P) – Kurilovec 4:1, HAŠK – Lukavec 3:1, Trešnjevka – Sava Strmec 3:0, Ponikve – Vrbovec 3:1, Samobor – Lučko 0:0, Maksimir – Segesta 2:1

Na kraju, našim klubovima u 3. NL Centar želimo kvalitetan zimski odmor i još kvalitetnije pripreme te bolje rezultate u proljetnom dijelu sezone.

Tablica 3. NL Centar nakon odigranih 17 kola.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever