in , ,

Danas na Adventu! Slikanje s Djedom Božićnjakom, facepainting za malce, turopoljski tamburaši

Tijekom današnjeg dana, na Adventu u Gorici očekuje vas bogat i zanimljiv program, a pronaći ćete nešto za sebe i svoje mališane! Od 16 sati pridružite nam se u parku Plemenite općine turopoljske na After partiju powered by Radio Banovina. Poslije posla povedite susjede, kumove i prijatelje, zaplešite i zapjevajte uz Turopoljske mužikaše i dobro se zabavite.

Fotografiranje s Djedicom i slikanje na licu by Irena 

U isto vrijeme, od 16 do 20 sati vaši mališani imaju priliku napisati pismo Djedu Božićnjaku, sudjelovati na vilenjačkim radionicama, a onda od 18 do 20 sati bit će i fotografiranje s Djedom Božićnjakom. Također od 18 sati, Buvljakuše su pripremile Facepainting by Irena, stoga dovedite svoje malce i ‘preobrazite’ ih u ono što oduvijek žele biti!

Dan kasnije, u petak 16.12. na pozornicu stižu članovi Gradskog zbora Franjo Lučić u 18 sati, a od 19.30h uživamo uz tamburaške hitove u izvedbi TS Lajbeki.

U subotu 17.12. čeka vas programom ispunjen dan iz kojeg izvajamo:

  • U 11h nastup dječjeg zbora Zagrebački anđeli
  • U 20 sati predstava članova Ogranka Seljačke sloge iz Buševca „Sladoledar”
  • U 20.30h nastup Antonele Đinđić – NELE, jedne od najboljih vokalistica The Voicea i A strane koja će izvesti svoje hitove kao i obrade poznatih pjesama.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović