in , ,

FOTO/VIDEO Velika Gorica postala je Fašnička Republika! Još uvijek se stignete prijaviti za veliku povorku

Princ Fašnik jutros je preuzeo ključeve grada te, uz maskote Turopoljskog fašnika, oduševio velikogoričku djecu

Danas smo, ispred Muzej Turopolja, bukom, smijehom i zabavom otjerali hladnu i zubatu zimu i, napokon, dočekali vrijeme kada vlada izobilje krafni, fašničkih slastica te Fašnička Republika! Princ Fašnik, uz svjou Princezu, preuzeo je ključeve grada, a uz neizostavne maskote Turopoljskog fašnika- Luka, Pajceka i Žira, predivnoj manifestaciji se pridružio i Spiderman koji će biti jedna od glavnih atrakcija malog fašnika u subotu, 11. veljače.

Sve su to, budim okom, pratili mališani iz goričkih vrtića koji su s oduševljenjem dočekali krafne, kao i proglašenje perioda kada zabava, ples, smijeh i maskiranje u omiljene likove ne prestaje! Dio odlične atmosfere možete pogledati na fotografijama i videu u nastavku.

Podsjetimo, u subotu 18. veljače našim gradom proći će Velika fašnička povorka koja će ove godine biti u sigurnim rukama voditelja i animatora, Maria Petrekovića. Ovaj svestrani radijski i TV voditelj, komičar i glumac, uz pomoć Princeze Fašnika i naših maskota (Pajceka, Luka i Žira) zasigurno će zabaviti i do suza nasmijati publiku na velikogoričkim ulicama.

Nakon što velika fašnička povorka prođe našim gradom, u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana slijedi pravi tulum uz DJ-a, grupu Zakon šutnje i MINEU.

Sve zainteresirane grupe i udruge još uvijek se mogu prijaviti za sudjelovanje na 114. turopoljskom fašniku putem prijavnica koje se mogu preuzeti u uredu Turističke zajednice (Trg kralja Tomislava 2) te na web stranici Turističke zajednice Velike Gorice. Prijave traju do 8.2. za Veliku fašničku povorku.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović