in , ,

Obnova prometnica ne staje, mještani Kozjače i Gornje Lomnice zadovoljni novim asfaltiranjem

Obnovljeno je oko 2,2 kilometara prometnica u Gornjoj Lomnici te Kozjači

Asfaltiranje na području okolice Velike Gorice nastavlja se u punom intenzitetu. Gradonačelnik Krešimir Ačkar, sa svojim suradnicima, jutros je obišao radove na obnovljenim prometnicama u Gornjoj Lomnici gdje je asfaltirana Ulica Petra Preradovića u dužini od 360 metara te širini od 4,50 metara, a potom i dvije prometnice u Kozjači.

U današnjem obilasku obišli smo prometnice čija obnova je u vrijednosti većoj od 170 tisuća eura. Asfaltirano je sveukupno više od 2,2 kilometra, a ono što ponavljam iznova jest da obnova ne staje te da i dalje slušamo potrebe naših mještana, ali i svakog pojedinog mjesnog odbora, poručuje gradonačelnik Ačkar jutros.

Dragan Perić, predsjednik Mjesnog odbora Gornja Lomnica kazao je kako je zadovoljan radovima u Preradovićevoj ulici koja je asfaltirana prije od prilike tjedan dana. Uz to, ukazao je na zadovoljstvo mještana te dodao kako je naselje dobilo jednu novu dimenziju, a posebice tijekom prethodne dvije godine kada se realiziraju brojni kvalitetni projekti- čisti se kanal Stara Lomnica, izrađuej se šetnica u dužini od jednog kilometra, postavlja se park te mnogo toga još. Vrijednost radova je malo veća od 47 tisuća eura.

Pitali smo mještanina koliko je zadovoljan radovima u mjestu u kojem živi pa nam je otkrio kako ovakvi radovi mnogo znače za mještane, no kako prostora za boljitak uvijek ima te da bi bilo odlično kada bi asfalt dobile i sporedne, manje ulice.

Obilazak radova nastavljen je u Kozjači gdje je novi asfalt dobila Školska cesta te Ulica Jerlekovići. Jerlekovićeva ulica dobila je asfalt u dužini od oko jednog kilometra i širini od 2,5 metra, dok je vrijednost radova malo veća od 55 tisuća eura.

Školska ulica asfaltirana je u duljini od 900 metara i širini od 4 metra, a vrijednost radova na toj prometnici je oko 66 tisuća eura. Radovima je, uz gradonačelnika, zadovoljan i predsjednik Mjesnog odbora Kozjača Damir Pukšić koji je Gradu zahvalio na ostvarenoj odličnoj suradnji.

Ova prometnica nam mnogo znači zbog blizine društvenog sadržaja što će mještanima uvelike olakšati povezanost s ostatkom mjesta, društvenim domom i trgovinom, govori nam Pukšić.

Gradonačelnik Ačkar završno je poručio kako je u ovoj godini asfaltirano oko 13 kilometara prometnica, a kako se radovi nastavljaju jednakim intenzitetom te da će do ljeta kilometri obnovljenih prometnica još porasti.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović