in , ,

Noa Tončinić osvojio broncu na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore

Foto: ZSUGVG

Ovog vikenda, u organizaciji Atletskog kluba Sloboda, održano je Podravka Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke u Varaždinu. Iako je hladno i kišno vrijeme prijetilo da pokvari atmosferu, atletičari su se ipak istaknuli vrhunskim rezultatima.

Atletski klub Velika Gorica ponosno je imao svog predstavnika, Nou Tončinića, koji je nastupao oba dana natjecanja. Natjecao se na dionicama od 1500 i 800 metara te postigao izvrsne rezultate.

Prvog dana natjecanja, Noa je trčao utrku na 1500 metara i izborio se za brončanu medalju, osvojivši treće mjesto s vremenom od 4:17,58. Unatoč teškim uvjetima na stazi, Noa je pokazao izvanrednu izdržljivost i snagu.

Drugog dana natjecanja, Noa je nastupio na kraćoj dionici od 800 metara, gdje je ostvario odličan rezultat od 1:57,41, zauzevši ukupno četvrto mjesto. Ovaj rezultat još jednom potvrđuje njegovu svestranost i sposobnost prilagođavanja različitim disciplinama.

Čestitke Noi Tončiniću na postignutim rezultatima! Njegov trud i zalaganje predstavljaju veliki ponos za Atletski klub Velika Gorica, te su dokaz da se upornost i rad uvijek isplate. Veselimo se budućim uspjesima i novim medaljama!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija