in

Breška liga: Pokupsko u subotu domaćin 11. kola

Važan susret Šiljakovine protiv Donjeg Hruševca

Do kraja natjecanja u Breškoj malonogometnoj ligi ostala su 3 kola, pogled na tablicu govori o četiri ekipe na vrhu unutar dva boda, a već u subotu u Pokupskom koje je domaćin 11. kola, očekuje nas međusobni susret 2. i 4. na tablici, odnosno Šiljakovine protiv Donjeg Hruševca. Zanimljivost zadnja 3 kola je da Donji Hruševec upravo protiv Šiljakovine počinje svoje susrete protiv ekipa iz vodećeg kvarteta jer ih u 12. kolu očekuje Lučelnica, a u zadnjem kolu i Novo Brdo…

Vodeće Novo Brdo igra protiv Markuševca, pogled na tablicu rekao bi da je Novo Brdo favorit, ali morat će se pripaziti nepredvidivih igrača Markuševca. Lučelnica igra protiv Velike Bune i isto kao i Novo Brdo, u ovoj je utakmici favorit.

Važan susret Šiljakovine protiv Donjeg Hruševca

Prošlogodišnji prvak Dubranec igra protiv domaćina, Pokupskog i uz raspoloženog Galovića mogao bi lako upisati novi trobod, iako su im šanse za ponovni naslov samo teoretske. Kravarsko i Kozjača odigrat će susjedski derbi i odlučivat o poretku u sredini tablice. Gladovec protiv Strezojeva i Opatija protiv Gornje Opatije susreti su ekipa iz donjeg dijela tablice.

U svakom slučaju, očekuju nas zanimljivi susreti.

Kako nam je rekao Kruno Grahovac, voditelj Pokupskog, ekipe domaćina pripremila je dovoljno rashlađenog pića i dobre hrane da bi se svi gosti dobro osjećali i imali što pojesti i popiti, a za dobro raspoloženje pobrinut će se i DJ koji će svoj odabir glazbe puštati od 17:00 sati.

Vidimo se u subotu na Pokupskom!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever