in , , , , ,

Igre, zabava i druženje, ne propustite ovogodišnje Sportske igre mladih u Kravarskom

Foto: Društvo sportske rekreacije Kravarsko

Ovogodišnje, treće po redu, Sportske igre mladih igrat će se na idiličnoj lokaciji Etno parka Kravarščica u Gornjem Hruševcu. Organizatori, Društvo sportske rekreacije Kravarsko, pozivaju sve mlade i one koji se tako osjećaju da se prijave i postanu dio ove sportske i društvene manifestacije.

Prijave za sudjelovanje primaju se putem poruka na službenoj Facebook stranici Društva sportske rekreacije Kravarsko ili putem telefona. Možete se obratiti Franji na broju 095-8023-197 ili Ivanu na broju 099-5744-783.

Za sve sudionike organizatori su osigurali hranu i piće. Osim što ćete imati priliku pokazati svoje sportske vještine i takmičiti se, ne morate brinuti o osnovnim potrebama kao što su jelo i osvježenje.

Iako je sportska konkurencija bitan dio događaja, naglasak je i na zabavi i druženju. S raznim sportskim aktivnostima kao što su badminton, odbojka na pijesku, i mnoge druge igre, za svakoga će se naći nešto interesantno. A za najbolje, naravno, osigurane su i nagrade!

Očekuje vas dan ispunjen zabavom, sportskim izazovima i, što je najvažnije, nezaboravnim druženjima. Zato ne čekajte, prijavite se i budite dio ove sjajne manifestacije. Vidimo se na Etno parku Kravarščica!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu