in ,

Brojnim velikogoričkim obrtnicima uručene nagrade od Obrtničke komore Zagreb

Foto OK Zagreb

U utorak, 17. svibnja, održana je svečana obljetnica prigodom koje su se okupili svi obrtnici koji su svojim radom i znanjem obilježili obrtničku struku od strane svojih udruženja. „Nakon osam godina mandata mogu reći da smo većinu planiranog i ostvarili. Ovdje je prilika da se okupimo i zasluženo priznamo rad i djela naših obrtnika. Ti ljudi su ponekad samozatajni i ovo je prilika da ih se javno vidi i da im danas damo težinu. Ostat ćemo i dalje na usluzi građanima, obrtnicima, gradu i društvu„ rekao je predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić.

Obrtnička komora Zagreb djeluje već 26 godina okupljajući zagrebačke obrtnike, artikulirajući njihove interese, boreći se za njihove ciljeve i zaštitu njihova dostojanstva i afirmaciju obrtništva kao neizostavnog činitelja hrvatskog gospodarstva, objavljeno je na stranici komore.

Brojen nagrade, osim zagrebačkih obrtnika, dobili su i naši Velikogoričani.

Nagrada Zlatni krug za značajan doprinos razvoju, zaštiti i promicanju obrtništva dodijeljena je Udruženju obrtnika Velika Gorica i Ivanu Prgometu.

Posebno priznanje za uspješnu suradnju i doprinos dobili su Turistička zajednica Zagrebačke županije, Turistička zajednica Grada Zagreba, Drvodjeljska škola Zagreb, Zicer, Srednja strukovna škola Velika Gorica i Škola za osobne usluge Zagreb.

Predsjednik velikogoričkog Udruženja Vladimir Birek i dopredsjednik Dražen Šimićić također su dobili Priznanje za unaprjeđenje i razvijanje komorskog sustava, a Marini Kršek uručeno je Priznanje za ženu obrtnicu.

Zlatnu diplomu za promicanje obrtništva na sajmovima, revijama i manifestacijama dobili su Stjepan Vlahovac i Ivica Đuretić!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu