in ,

Do kraja tjedna imate priliku obaviti besplatni tehnički pregled vozila

Sukladno uobičajenoj praksi stanica za tehnički pregled i stručnih organizacija i ove godine organizirana je preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila 2022“.

Centar za vozila Hrvatske u razdoblju od 21. do 26.11. 2022. godine (ponedjeljak do subote), u svim stanicama za tehnički pregled na cijelom teritoriju Republike Hrvatske organizira preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ”Dani tehničke ispravnosti vozila 2022”.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila kako bi se izbjegle prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila.Tijekom akcije vozači DOBROVOLJNO mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se na vozilu (bilo koje marke i tipa) BESPLATNO pregledati osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama, s ciljem uklanjanja eventualno utvrđenih nedostataka na vozilu, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati ce se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.

Akcija je prvenstveno usmjerena na mogućnost obavljanja besplatnog pregleda vozila u stanicama za tehničke preglede (od akcije će biti izuzeta vozila koja u navedenom razdoblju imaju zakonsku obavezu provođenja tehničkog pregleda i registracije), uz poticanje vozača da preventivno kontroliraju ispravnost vlastitog vozila kako bi sigurno sudjelovali u prometu.

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu