in

DRAŽEN BARIŠIĆ Nitko me ništa nije kontaktirao

U policijskoj akciji koja je počela u četvrtak ujutro uhićeno je više osoba među kojima, kako se neslužbeno doznaje, predsjednik uprave Janafa Dragan Kovačević.

Iz MUP-a za HRT nisu potvrdili da je Kovačević uhićen, kao ni iz USKOK-a.

Neki mediji su objavili da je uhićen i gradonačelnik Velike Gorice i HDZ-ov zastupnik Dražen Barišić, no to je demantirano iz Ureda gradonačelnika.

Međutim, iz izvora bliskih istrazi potvrđeno je da je Barišić pod sumnjom, ali nije formalno uhićen, između ostalog jer kao saborski zastupnik ima imunitet, objavila je Hina.

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović, član Mandatno-imunitetnog povjerenstva, rekao je jutros novinarima da je uživo vidio da je podnesen zahtjev za skidanje imuniteta za dvojicu zastupnika: Barišića i gradonačelnika Nove Gradiške Vinka Grgića (SDP).

Barišić je dao izjavu za HRT.

“Nemam nikakva saznanja, dakle, apsolutno me nitko ništa nije kontaktirao, radim svoj posao. Tijekom dana ću možda saznati nešto više pa ću vam onda biti spreman dati širu izjavu”, rekao je Barišić.

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) poslijepodne će raspravljati o zahtjevima da se dvojici saborskih zastupnika skine imunitet. Predsjednik MIP-a Robert Jankovics nije potvrdio da se radi o Barišiću i Grgiću.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu