in

Društvo žena Buševec je uz vas!

Facebook Društvo žena Buševec

Društvo žena Buševec nastavlja sa svojim humanitarnim radom. Buševec je odavno, osim po ukusnim štruklima, poznat i po zajedništvu mještana koji si međusobno rado pomažu te akcijama koje nerijetko pokreću upravo žene Buševca okupljene u Društvo žena Buševec. A da bi ove vrijedne humanitarke mogle pomagati potrebitima i njima pomažu donatori svojim donacijama.

„S ponosom i srećom Društvo žena Buševec može istaknuti kako i dalje ima dobrih ljudi koji rado doniraju te nam tako pomažu da se možemo nastaviti uspješno i redovno baviti humanitarnim radom i humanitarnim aktivnostima“, navele su u objavi na svojoj Facebook stranici.

„Ovom prilikom se zahvaljujemo i navodimo donatore. Ana Koleman iz Rakitovca donirala je stolić za TV, školsku torbu i dječju odjeću, Margareta i Saša Lučić iz Buševca donirali su školsku torbu, dječju obuću i odjeću, Verica Starešina iz Buševca donirala je regal, televizor, perilicu rublja, mušku i žensku odjeću i tepih, Kata Jerković iz Starog Čiča donirala je dječju sobu, fotelju, dva televizora, ormar, sobnu peć, madrac i podnicu za krevet, Snježana Šmint Kalemen iz Lekenika donirala je dva kauča, stol, četiri stolice i kutnu klupu, sobni stolić, Lidija Rožić donirala je mobitel za dječaka iz Gline. Sve gore navedene stvari proslijedio je predsjednik udruge „Život vjere“ u Glinu i Petrinju. Božica Gladović iz Velike Gorice donirala je kutnu garnituru i pisaći stol koji je proslijeđen potrebitima, Ivana i Josip Rožić iz Buševca donirali su odjeću za djevojčicu, a Bisreka Sučić ju je proslijedila u Brežane Lekeničke, Marina Brajdić iz Velike Gorice donirala je dječji ormarić, dječju odjeću i obuću, igračke i školsku torbu i to je proslijeđeno u Glinu, Jasna Petko iz Bukevja donirala je odjeću za djecu i odrasle koja je proslijeđena u Petrinju“, navode iz Društva žena Buševec.

Zaključuju kako će svojim radom i aktivnostima i dalje nastojati, i u ovom kriznom razdoblju, bezrezervno pomagati te svojim djelima vraćati osmijeh na lica mnogih, pružiti im pomoć, podršku i poručiti: „Društvo žena Buševec je uz vas!“.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu