in ,

DVD Mraclin u nove radne pobjede ide s obnovljenom i kvalitetnom “garderobom”

DVD-u su dodijeljena bespovratna financijska sredstva u iznosu malo većem od 238 tisuća kuna, što je u potpunosti iskorišteno

DVD Mraclin

Vatrogasci iz DVD-a Mraclin jutros su se ‘pohvalili’ lijepim vijestima o ‘pojačanoj’ i obnovljenoj opremi. Novu opremu vatrogasci su kupili od dodijeljenih bespovratnih sredstava za Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva, nastalih nakon serije potresa od kraja 2020. godine, koja su im u svibnju dodijeljena ugovorom. Hladni i kišni dani koji su dolaskom jeseni pred njima, sada neće biti izazov jer je dotrajala i oštećena oprema sada zamijenjena kvalitetnom i novom.

DVD Mraclin

-U svibnju su čelnici našeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva, predsjednik Božidar Galeković i zapovjednik Zlatko Matanović, u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske potpisali ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva, nastalih nakon serije potresa od kraja 2020. godine, navode vatrogasci.

DVD Mraclin

Vatrogasci sada sa zadovoljstvom javljaju kako je realizacijom ugovora kupljena oprema koja će biti od velikog značaja za mještane Mraclina i okolice.

DVD Mraclin

Naime, sredstva u iznosu malo većem od 238 tisuća kuna u potpunosti su iskorištena za nabavu nove vatrogasne opreme i zamjenu uništene, oštećene ili rashodovane.

DVD Mraclin

-Dobrodošlo osvježenje u “garderobi” našeg DVD-a, poručuju zadovoljni vatrogasci kojima želimo puno sreće u daljnjem radu te da oprema što bolje posluži svrsi!

DVD Mraclin

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily