in ,

FOTO Kolareva do kraja mjeseca dobiva novo i veće parkiralište

Na zahtjev vijeća Gradske četvrti u ulici Slavka Kolara između stambenih zgrada broja 4 i 8 jutros su započeli radovi na uređenju i ponovnoj izgradnji dotrajalog parkirališta na kojem se nalazi čak 86 parkirnih mjesta. Radove je obišao i gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je pritom najavio povećanje broja parkirališnih mjesta u GČ Miljenko Granić i Braće Radić.

-Na zahtjev vijeća Gradske četvrti na red je došla rekonstrukcija dotrajalog parkinga, vidimo tu stare kanalice koje su otežavale parkiranje, a parking s druge strane zapravo nije dopušten te će se sada i to urediti. Investicije je u visini od 300 tisuća kuna, poručio je gradonačelnik.

Radove na parkiralištu izvodi VG Komunalac, a uz gradonačelnika izvedbu radova obišao je direktor VG Komunalca Jurica Mihalj koji je kazao kako se očekuje da će radovi biti završeni krajem travnja.

-Rekonstruira se parkiralište, promijenit će se i oko 150 metara kanalica koje su dosta potonule i rade probleme na ulazu i izlazu s parkirališnih mjesta. Planiramo kroz 15 radnih dana završiti radove kako bi građani mogli koristiti ovo parkiralište, govori nam direktor.

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily